MOTOR

Fordonsförsäkring

Genom våra fordonsförsäkringar ser vi till att du har rätt försäkring för dina fordon oavsett om det gäller ett fordon eller en hel fordonspark.

Fråga oss gärna om offert på dina bilar!

 

Fördelar med vår fordonsförsäkring:

  • Allrisk i kupé samt fri körsträcka ingår!
  • Välj betalningstermin fritt!
  • Djurkollision – ingår utan självrisk!

traffic

Vagnparksavtal (VPA)

För dig med många bilar

Har du fler än 10 bilar? Är det vanligt att du byter eller köper nya fordon varje år? Då kan det bli jobbigt att hålla koll på vilka fordon som är försäkrade och vilka som inte är det.

För att slippa oroa sig så kan du teckna ett Vagnparksavtal (VPA). Det innebär att alla bilar som du äger på ditt organisationsnummer automatiskt blir skyddade. Du behöver aldrig säga till att du har bytt eller köpt en ny bil.

Vill du ha offert på vagnparksavtal? Kontakta oss!

 

vagnparksavtal

Om du har släp med påbyggnadsdel

En vanlig släpförsäkring täcker bara skador på släpet. Har du då en påbyggd som skylift, kran eller liknande så bör du lägga till det på din släpförsäkring. Om släpet blir stulet eller skadat så kommer du inte få ut ersättning för din påbyggnadsdel om den inte är tilläggsförsäkrad.

Oregistrerade fordon/maskiner

Alla registrerade och de flesta oregistrerade fordon är trafikförsäkringspliktiga. Maskiner som väger över 2000 kg eller har gods / personbefordran måste trafikförsäkras enligt lag. Dessa måste ni meddela till oss direkt när ni köper eller säljer fordonet. Det här kan innefatta exempelvis truckar, åkgräsklippare, oregistrerade fyrhjulingar, små arbetsfordon etc

fordonsföräkring